تحقیق حسابداری بررسی فرضیه های رقیب

تحقیق حسابداری بررسی فرضیه های رقیب تحقیق حسابداری بررسی فرضیه های رقیب

دسته : حسابداری

فرمت فایل : word

حجم فایل : 45 KB

تعداد صفحات : 35

بازدیدها : 407

برچسبها : فرضیه های رقیب تحقیق حسابداری فرض رقیب

مبلغ : 15000 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله تحقیقاتی بررسی فرضیه های رقیب (ویژه رشته حسابداری و درس تئوری های حسابداری)

معرفی مقاله تحقیقاتی بررسی فرضیه های رقیب (ویژه رشته حسابداری و درس تئوری های حسابداری)

بخشهایی از متن تحقیق

فرض رقیب دارای توان پیش بینی است که در مورد آن اتفاق نظر وجود ندارد یا به بیان دیگر دیدگاه های ضد و نقیضی وجود دارد (یعنی یک تغییر در روش حسابداری که سود خالص را افزایش می دهد قیمت سهام را هم بالا خواهد برد).

شیوه ای که آزمون های مربوط به متمایز کردن فرضیه ها انجام می شد بیانگر شیوه ای است که این تحقیقات بر پایه تحقیقات پیش (قبل از خود) قرار می گرفتند. در تحقیق بعدی به مسئله هایی توجه می شد که در تحقیق قبلی به وجود آمده بود. ادبیات، با آهنگی یکنواخت در مسیری گام بر می داشت که آزمون های قوی تر به اجرا در می آمدند، آزمون هایی که بتوان بدان وسیله فرضیه ها را از یکدیگر تفکیک کرد. نمی توان انتظار داشت که تحقیقات اولیه به نتیجه های قطعی برسند. سیر تکاملی این تحقیقات بیانگر این است که پژوهشگران همواره می کوشیدند به این پرسش ها پاسخ دهند. می توان مدعی شد که بیدل و لیندال آزمون های قوی تری را انجام دادند، زیرا پیشینیان آنها تلاش های زیادی کرده بود و آنان اساس تحقیق خود را بر پایه نتیجه های به دست آمده قرار دادند (یعنی نتیجه تحقیقات کاپلان، رول، بال و ساندر).

فرضیه های رقیب

نخستین پژوهشگران حسابداری اثباتی برای تبیین فرضیه بازارهای کارآ از فرض رقیب از رابطه بین تغییرات در قیمت سهام و تغییرات در روش های حسابداری استفاده کردند، با استفاده از ترکیبی از فرضیه بازارهای کارآ و مدل قیمت گذاری دارایی های سرمایه ای و در نظر گرفتن این فرض که هزینه های اطلاعات، بستن قراردادها و معامله عددی غیر از صفر است و نیز اینکه مسئله مالیات مطرح نیست (مالیات تغییر نمی کند) می توان پیش بینی کرد که با تغییر داوطلبانه در روش های حسابداری هیچ تغییری در قیمت سهام رخ نمی دهد. این دیدگاه را فرض صفرمی نامند. با استفاده از فرض رقیب (یعنی اینکه در سایه به کارگیری روش های حسابداری می توان به صورت منظم بازار را فریب داد) می توان پیش بینی کرد که تغییرات قیمت سهام یا تغییرات ویژه که در حسابداری رخ می دهد همگام است. این دیدگاه را فرضیه مکانیکی می نامند.

فهرست مطالب تحقیق

چکیده

مقدمه

فرضیه های رقیب

فرض صفر

فرضیه ی مکانیکی

تشخیص فرضیه ها

کاپلان ورول

روش اجرای تحقیق

روش تحقیق مطالعه رویدادی

بال

تحقیق در مورد تغیییر در روش ثبت موجودی کالا

ساندر

ریکس

بیدل و لیندال

رابطه بین سود و بازده غیر عادی سهام در بورس تهران

منابع و ماخذ

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید