دسته : تربیت بدنی و علوم ورزشی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 42 KB
تعداد صفحات : 30
بازدیدها : 520
برچسبها : دانلود مقاله
مبلغ : 4000 تومان
خرید این فایلمقاله اثرات ورزش بر دستگاهها و اندام های بدن و بیماریها
مقدمه : 4
عنوان مشكل : 5
تحلیل علمی و تجربی 5
اولویت : 5
موضوع : 5
مخاطب : 5
هدف كلی : 6
اهداف جزئی : 6
اهداف آموزشی : 6
مواد آموزشی : 8
محتوی آموزشی : 9
فصل اول : 10
محتوی آموزشی فصل اول : 11
جداول : 18
هدف – روش : 19
هدف – مكان : 19
هدف – وسیله : 20
هدف – زمان : 20
فصل دوم : 21
محتوی آموزشی فصل دوم : 32
جداول : 34
هدف – روش : 35
هدف – مكان : 35
هدف – وسیله : 36
هدف – زمان : 36
ارزشیابی از محتوا: 37
ارزشابی از برنامه : 42
منابع و مآخذ : 43
،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,
،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,،؛,
قسمتهایی از متن:
مقدمه :
ورزش بعنوان یك اصل اساسی در سلامتی روح و جسم انسان نقش ایفا نموده و مینماید و انسان نیازمند است تا برای شادابی روح و جسمش رو به ورزش بیاورد و هر روزه لحظاتی از عمر خویش را صرف آن نماید . از آنجائیكه شالوده شكل گیری اندامهای قوی و روحیه شاداب در سنین دوران تحصیل شكل میگیرد ، لازم است تا برای نونهالان عزیزمان برنامه ریزی نمائیم تا با ورزش و تربیت شخصیتی والا و اندامی قوی داشته باشند تا با عزت راه سعادت خویش را طی نمایند.
برنامه ریزی دقیق نیازمند آگاهی لازم و كافی از اثرات مفید ورزش میباشد . كه این امر ایجاب مینماید تا برای مربیان تربیتی كه در مدارس مشغول به خدمت میباشند جلساتی تشكیل تا به وسیله آن، اثرات ورزش در موضوعات مختلف بطور پویا و بِروز به آنها بازگو شده تا این امر ، انگیزه مربیان ورزشی را در ارائه فعالیتهای ورزشی منظم و دقیق تقویت نموده و همچنین اثرات آنرا برای دانش آموزان متذكر ساخته تا دانش آموزان نیز به نقش ورزش آگاهی یافته و آنها را مصمم به انجام آن نماید .
از آنجائیكه در مدارس كشورمان نسبت به امر ورزش اهتمام جدی صورت نمی پذیرد یكی از دلائل آن ، عدم آگاهی به اثرات آن میباشد . البته دلائل دیگری نیز دارد كه در این جزوه به پاره ای از آنها اشاره گردیده ، از جمله عدم وجود فضای كافی و مناسب در مدارس ، نامناسب بودن ساعات ورزش ، نداشتن امكانات و تجهیزات ورزشی در مدارس ، نبود سالن ورزش ، عدم تخصص نزد مربیان ورزش و كه برای هر یك باید چاره ای اندیشیده شود و موانع موجود باید برطرف گردد .
جزوه حاضر كه به اثرات ورزش بر دستگاهها و اندامهای بدن و همچنین نسبت به بیماریهای مختلف میپردازد ، جهت آموزش مربیان ورزشی تهیه گردیده تا آنها با آگاهی یافتن از محتوی آن، انگیزه و آگاهی بیشتری در جهت اهتمام به امور ورزشی نونهالان كشورمان نموده تا بوسیله آن افرادی تندرست و نیرومند در جهت خدمت به مردم شریف كشورمان پرورش یابند و سرمنشاء خدمات چشمگیری در تمامی عرصه های علمی ، فرهنگی ، اقتصادی ، سیاسی و … گردند. ...
...
اثرات ورزش و حركات بدنی در سنین مختلف :
نوع فعالیت ورزشی نسبت به سن افراد فرق می كند ، در مورد اینكه بچه ها از چه سنی می توانند تمرینات بدنی را شروع كنند بین متخصصین تربیت بدنی و علوم ورزشی اختلاف نظر وجود دارد ، كه بطور كلی میتوان بیان نمود كه ورزش برای دانش آموزان 6 تا 9 ساله عبارت است از بازیهای دسته جمعی مانند :راه رفتن توام با خواندن سرودهای مختلف ، دویدن و بازی های دیگر كه برای آماده كردن بیشتر آنها برای شروع فعالیت ورزشی لازم است . برای كودكان 9 تا 13 ساله علاوه بر بازی های گروهی ، ورزشهائی مانند شنا – والیبال – بسكتبال و بازیهای مختلف كوتاه مدت و ملایمی كه برای ایجاد روحیه اجتماعی و رشد دستگاههای مختلف بدن مانند دستگاه گردش خون و تنفس توصیه شده است . در سالهای بلوغ كه دختران در 9تا 13سالگی و پسران در 13تا16سالگی شروع به رشد سریع می كنند بدن نوجوانان بسیار حساس است . در این دوران اعمال جذب و دفع بدن به طور سریع انجام میگیرد ، اما استقامت بدنی كم است ،بنابراین نباید بدن را زیاد خسته كرد زیرا موجب آسیب آن میشود . بهترین ورزش برای این دوره انواع و اقسام ورزشهای دسته جمعی ملایمی است كه خسته كننده نباشند ، تا بتدریج دستگاه گردش خون و تنفس تقویت شوند . در سن 16 تا18سالگی چون استخوانهای بدن دانش آموزان محكمتر و عضلاتشان قویتر شده است مشروط بر اینكه دانش آموزان سطح آمادگی جسمانی خود را بتدریج بالا برند ، می توانند به علاقه خود یكی از ورزشهایی كه برای نیرومند و چابك كردن نوجوانان و جوانان مانند بدن سازی بدون وسیله مفید است انتخاب كنند و انجام دهند . ورزشهای سنگین مانند دوی ماراتن ، فوتبال ،وزنه برداری و غیره بیشتر بعد از 18 سالگی توصیه شده ...
...
خرید و دانلود آنی فایل