تحقیق رابطه کیفیت و بسته بندی، با عدم مقبولیت چای داخلی و خارجی

تحقیق رابطه کیفیت و بسته بندی، با عدم مقبولیت چای داخلی و خارجی تحقیق رابطه کیفیت و بسته بندی، با عدم مقبولیت چای داخلی و خارجی

دسته : مدیریت

فرمت فایل : word

حجم فایل : 105 KB

تعداد صفحات : 114

بازدیدها : 739

برچسبها : پایان نامه مدیریت کیفیت محصول بسته بندی چای

مبلغ : 5000 تومان

خرید این فایل

دانلود پایان نامه بررسی رابطه بین کیفیت و بسته بندی، با عدم مقبولیت چای داخلی و خارجی

مسئله تحقیق

چه رابطه ای بین کیفیت و بسته بندی، با عدم مقبولیت چای داخلی نسبت به چای خارجی وجود دارد؟

اهداف تحقیق

3-1-1- اهداف علمی

تحقیق حاضر به دنبال آن است که رابطه بین کیفیت و بسته بندی، با عدم مقبولیت چای داخلی نسبت به چای خارجی را بررسی کند. با توجه به این هدف کلی می خواهیم:

1- علل گرایش روز افزون مصرف کنندگان به چای خارجی در سالهای اخیر را بیابیم.

2- نقش کیفیت و زیر مجموعه های آن از دیدگاه مصرف کنندگان را به عنوان یک عامل تأثیر گذار بررسی نماییم.

3- به درجه اهمیت بسته بندی چای داخلی جهت حفظ کیفیت چای و جلب نظر مصرف کنندگان چای بپردازیم.

3-1-2- اهداف کاربردی

هدف کاربردی این پژوهش این است که در ابتدا مشکلات صنعت چای را از نظر فروش تا حدودی حل نماید تا آنها بتوانند با بهره گیری از نتایج تحقیق، محصولی مطابق سلیقه و ذائقه مصرف کنندگان عرضه نمایند و دور نمای محصول چای داخلی را بهبود بخش و آن تصویر ذهنی نامناسبی که تاکنون بر ذهن مصرف کنندگان نقش بسته است؛ را کمرنگ سازد.

در بخش سوابق تحقیق به بررسی مزیت نسبی ایران در تولید برگ سبز و چای خشک. پرداخته شده است

بخش دوم به بررسی رابطه بین آمیخته محصول و تمایل مصرف کنندگان چای داخلی و خارجی می پردازد

بخش سوم تحقیق به موضوع بررسی رابطه بین کیفیت با سهم بازار محصول چای خارجه گلستان و مقایسه آن با رقبا می پردازد

چکیده تحقیق:

چای در ردیف رایجترین نوشیدنی های مطبوع، مورد مصرف در بیشتر کشورهای جهان از جمله ایران است. در حال حاضر میزان مصرف سالانه چای در ایران 95 هزار تن می باشد که تولید داخلی در این سالها در بهترین شرایط، 58 هزار تن می باشد. تمایل مصرف کنندگان به چای خارجی و عرضه چای در بسته بندی های نامرغوب و عرضه چای به صورت فله ای، عدم وجود انبارهای مناسب و استاندارد جهت نگهداری چای برای یک مدت طولانی و در نتیجه پایین آمدن کیفیت محصول، تصویر ذهنی نامناسب ایجاد شده در اطراف چای داخلی، تبلیغات ضعیف چای و غیره می باشد. از نظر مصرف کننده، بسته بندی بارزترین نشانه کالا و تصویر ذهنی از کالا است. چای داخلی عمدتاً در بسته بندی های نامناسب عرضه می شود و در مقایسه با بسته بندی های چای خارجی کمتر مدنظر قرار می گیرد. هدف از این تحقیق آن است که رابطه بین کیفیت و بسته بندی با عدم مقبولیت چای داخلی مثبت به چای خارجی بررسی گردد. فرضیه های اصلی تحقیق عبارتند از: 1- به نظر می رسد بین کیفیت و عدم مقبولیت چای داخلی نسبت به چای خارجی، همبستگی معنی داری وجود دارد. 2- به نظر می رسد بین بسته بندی و عدم مقبولیت چای داخلی نسبت به چای خارجی، همبستگی معنی داری وجود دارد. فرضیه های فرعی تحقیق عبارتند از: 1- به نظر می رسد بین عطر و عدم مقبولیت چای داخلی نسبت به چای خارجی، همبستگی معنی داری وجود دارد. 2- به نظر می رسد بین طعم و عدم مقبولیت چای داخلی نسبت به چای خارجی، همبستگی معنی داری وجود دارد. 3- به نظر می رسد بین رنگ و عدم مقبولیت چای داخلی نسبت به چای خارجی، همبستگی معنی داری وجود دارد.

4- به نظر می رسد بین طراحی بسته بندی و عدم مقبولیت چای داخلی نسبت به چای خارجی، همبستگی معنی داری وجود دارد. 5- به نظر می رسد بین علامت تجارتی و عدم مقبولیت چای داخلی نسبت به چای خارجی، همبستگی معنی داری وجود دارد. متغیرهای مستقل تحقیق،کیفیت و بسته بندی و متغیر وابسته تحقیق، عدم مقبولیت چای داخلی نسبت به چای خارجی می باشد. روش تحقیق توصیفی می باشد. جامعه آماری در این تحقیقغ کلیه مصرف کنندگان چای در شهرستان تنکابن می باشد. در تحقیق، تعداد 138 نفر به عنوان نمونه تحقیق به روش تعیین حجم نمونه از جامعه آماری نامحدود انتخاب شده اند؛ که با نظر استاد راهنما آقای صلواتی، به دلیل محدودیتهای موجود، تعداد 30 نفر انتخاب شده اند. در این پژوهش برای دسترسی به پیشینه ها از روش اسنادی و کتابخانه ای و جهت گردآوری داده ها و اطلاعات از پرسشنامه محقق ساخته شده است. سئوالات پرسشنامه با توجه به فرضیه های تحقیق و براساس مقیاس پنج درجه ای طیف لیکرت ساخته شده اند؛ و از پاسخگویان خواسته شده است که پرسشها را از نظر اولویت، رتبه بندی کنند. به گزینه های پرسشنامه که شامل: خیلی زیاد، زیاد، متوسط، کم و خیلی کم می شود؛ به ترتیب رتبه یک، دو، سه، چهار و پنج داده شده است. برای تجزیه و تحلیل اطلاعات از آمار توصیفی و از فرمول اسپیرمن استفاده شده است.

پس از گردآوری پرسشنامه و بررسی آنها، سئوالات فرعی تحقیق و در پایان سئوالات اصلی تحقیق، توصیف و تحلیل شده اند. نتیجه تحقیق بدین شرع می باشد: بین کیفیت و دسته بندی با عدم مقبولیت چای داخلی نسبت به چای خارجی، همبستگی معنی داری وجود دارد.

تاریخچه صنعت چای در جهان

موطن اصلی چای را نمی توان بطور یقین به کشور یا کشورهایی نسبت داد؛ و به علت مشاهده بوته چای در کشورهایی مانند: چین، ژاپن، هند و بعضی از نواحی دیگر تعیین موقعیت اصلیت این گیاه را مشکل نموده و نمی توان جای خاصی را برای آن قائل شد، و آن را مبنای پیدایش اولیه این گیاه قلمداد نمود. به عقیده عده ای از مورخین و گیاه شناسان بخش عمده زادگاه چای در چین و در قسمت علیای رود یانگ تسه کیانگ، ناحیه ای بین تبت و چین بود. در گذشته چای را به صورت ابتدایی و با کمک دست و نور آفتاب می ساختند و آنرا به عنوان ماده دارویی مصرف می کردند. سپس این محصول توسط قبایل مهاجر به کشورهای آسام، هند و ژاپن و از آنجا توسط سوداگران هلند به اروپا برده شد. عده ای نیز زادگاه چای را آسام می دانند و معتقدند که چای از این منطقه به سایر کشورهای دیگر انتقال یافته است

این تحقیق دارای جداول، پیوستها و منابع می باشد

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید